Joflex

Export van Bloemen

Welkom bij Joflex

Joflex is een dynamisch bedrijf waarin kwaliteit hoog in het vaandel staat. Hierbij gaat het zowel om de kwaliteit van de dienstverlening als van de producten. Wij volgen continue en nauwgezet de wensen van onze klanten evenals de ontwikkelingen en trends binnen de sierteelt.

Wij hebben jarenlange ervaring in de export van snijbloemen en potplanten. Met onze ervaren in- en verkopers en vanuit Bloemenveiling Holland, ’s werelds grootste bloemenveiling, zijn wij in staat onze klanten een totaalpakket aan te bieden tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wij leveren uit een zeer uitgebreid assortiment, in de gewenste hoeveelheid. Er wordt gewerkt met een geavanceerd automatiseringssysteem en voor onze klanten hebben we een klantvriendelijk webshopsysteem ontwikkeld.

Assortiment

Ruim Assortiment

Joflex onderscheidt zich door een breed assortiment snijbloemen, boeketten en planten. In samenwerking met inkopers en leveranciers probeert ons bedrijf deze producten zo goed mogelijk in de markt te zetten.

Bij ons kunt u ook terecht voor keramiek en accessoires. Wij kunnen u een trendsettend en uitgebreid assortiment bieden in natuurlijke decoratiematerialen, potten, vazen, schalen, bijstekers, binderijartikelen etc. Via de webshop heeft de klant een ruime keuze artikelen binnen handbereik. Het grote voordeel is dat wij u dit assortiment in kleine aantallen kunnen leveren. U profiteert hiervan doordat u geen grote voorraad hoeft aan te houden waardoor het risico voor u minimaal is.

Voor het gemak van onze klant is het bestellen van bloemen, planten en accessoires ook mogelijk via onze webshop. Vanzelfsprekend 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Heeft u nog geen inloggegevens?Webshop Login

Inloggevens vergeten?

→ Neem contact met ons op!

Contact

Joflex – Exportation de fleurs
Schepenstraat 11
2461 SN Ter Aar

Tel. + 0031 653704679
Fax + 0031 172609345

Heeft u vragen of wilt u dat wij contact met u opnemen, vul dan het contactformulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Privacyverklaring

Bedrijfsnaam *

Uw naam *

Uw E-mail *

Telefoon *

Uw bericht